Colaboratori

FISE MEDICALE AUTO IASI

Sigla

In perioada 01.06.2021 - 31.10.2021, instructorii auto si restul personalului angajat al scolilor de soferi (profesori de legislatie rutiera, secretare etc.) au posibilitatea de a efectua gratuit examinarile pentru fisa medicala in vederea obtinerii, preschimbarii sau adaugarii de noi categorii pe permisul de conducere auto, atat pentru ei cat si pentru o ruda sau un prieten apropiat.

Pentru a putea beneficia de prezenta oferta, cei interesati se vor prezenta la triajul CMIPIG Nicolina cu urmatoarele acte:
- atestatul de instructor auto al titularului, vizat la zi (original si copie xerox), sau adeverinta de salariat emisa de o scoala de soferi;
- declaratia pe proprie raspundere ca persoana recomandata este o ruda sau un prieten apropiat al titularului (dupa caz).

    Nota 1: Oferta este valabila pentru titular si maximum inca o persoana (ruda sau prieten), pe toata durata de patru luni a derularii ei.
    Nota 2: Declaratia pe proprie raspundere ca persoana recomandata este o ruda sau un prieten apropiat al titularului se poate obtine de la triajul CMIPIG Nicolina sau puteti sa o descarcati de aici.
    Nota 3: Fisele medicale cu dosar de siguranta circulatiei, necesare pentru obtinerea sau reinnoirea atestatului de instructor auto, se efectueaza numai la Policlinica CFR.