Colaboratori

FISE MEDICALE AUTO IASI

Sigla

In perioada 01.06.2021 - 31.10.2021, personalul medical cu studii superioare (medici) si cel cu studii medii (asistenti medicali), care lucreaza in unitatile de ingrijire a pacientilor sau in unitatile de invatamant superior medical (atat in cele de stat cat si in cele private) din Romania, beneficiaza gratuit de examinarile pentru fisa medicala in vederea obtinerii, preschimbarii, adaugarii de noi categorii pe permisul de conducere auto. Beneficiaza de aceasta oferta si medicii rezidenti, medicii, biologii, biochimistii, chimistii si asistentii medicali din laboratoarele de analize medicale si de radiologie precum si intregul personal din echipajele de pe Ambulanta si SMURD (medici, asistenti medicali, soferi, servanti, ofiteri activi ISU etc.).

Pentru a putea beneficia de prezenta oferta, cei interesati se vor prezenta la triajul CMIPIG Nicolina cu adeverinta de salariat emisa de unitatea medicala in care sunt incadrati.

    Nota 1: Oferta nu este valabila pentru:
      - personalul medical (medici si asistenti medicali) care nu profeseaza (exceptand concediul pentru cresterea copilului);
      - personalul medical care desfasoara alte activitati decat cele de ingrijire directa a pacientilor (reprezentanti medicali etc.);
      - personalul TESA, muncitorii, personalul auxiliar din unitatile medicale de orice fel;
      - personalul (medici, farmacisti, asistenti de farmacie etc.) din sistemul farmaceutic.
    Nota 2: Fisele medicale cu dosar de siguranta circulatiei, acolo unde sunt necesare, se efectueaza numai la Policlinica CFR.
    Nota 3: Oferta de fata nu este rezultatul negocierii cu vreun sindicat sau formatiune politica ci un semn de solidaritate si recunoastere a activitatii prestate de colegii nostri din alte unitati medicale.