Colaboratori

FISE MEDICALE AUTO IASI

Sigla

Chestionare auto oficiale de pe portalul DRPCIV.ro

Daca aveti deja un cont, va autentificati aici pentru “Servicii on-line”.

Daca nu aveti cont, va recomandam acomodarea cu chestionarele folosite la examenul teoretic precum si verificarea si consolidarea cunostintelor de legislatie rutiera folosind chestionarele on-line din sectiunea “Servicii on-line / Testare examen on-line” puse la dispozitie de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a Ministerului Administratiei si Internelor care utilizeaza aceeasi aplicatie si aceleasi intrebari ca cele folosite la examinarea teoretica de la politie.

Pentru a avea acces la “Testare examen on-line” din sectiunea “Servicii on-line” precum si la alte servicii si informatii utile este necesar sa va creati un cont pe portalul www.drpciv.ro.

Atentie !!! Aplicatia “Testare examen on-line” nu functioneaza decat cu Internet Explorer.

Accesati meniul “Autentificare” din partea dreapta a paginii

Meniul - Autentificare

Se deschide o pagina de pe care va puteti crea un cont si in care veti putea vedea si celelalte servicii la care aveti acces astfel.

Pagina creare cont

Cu meniul “Creaza cont” se deschide pagina urmatoare.

Meniul - Creaza cont

Introduceti in campurile corespunzatoare adresa personala de e-mail si o parola cu care sa va puteti accesa contul pe care vi-l creati; confirmati apasand butonul “Accepta”. Veti primi confirmarea crearii contului si instructiuni privind activarea acestuia.

Acceptare date

Intrati in casuta de e-mail personala unde gasiti mesajul pentru activarea contului, pe care il deschideti si accesati linkul de activare.

e-mail link activare

Veti primi confirmarea activarii contului.

Confirmare activere

Accesati din nou meniul “Autentificare”si introduceti adresa de e-mail declarata la crearea contului si parola corespunzatoare.

Autentificare in cont

In meniul din dreapta se va deschide sectiunea “Servicii on-line” de unde alegeti
“Testare examen on-line”.

Meniul Servicii on-line

Daca folositi alt browser decat Internet Explorer (se pare ca la M.A.I. nu se stie ca doar 13% din utilizatorii internetului il mai folosesc - conform w3schools.com/browsers/) veti primi urmatorul mesaj de avertizare:

Excusiv IE

Daca folositi Internet Explorer, puteti intra in aplicatie.

Accesare chestionare examen

Va dorim mult succes la examen!